BoltProspects Community Forums  

Go Back   BoltProspects Community Forums > Miscellaneous > The Room

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-28-2015, 10:51 AM
Flycoon Flycoon is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,598
Default Thunderbird Problem

I have been using Thunderbird for years and am now getting long streams of characters between the body of the email and any attachment I add. Any thoughts on getting rid of this crap? It distresses clients thinking it is a virus/malware and just annoys the hell out of me.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2015, 01:09 PM
the_narrow_way's Avatar
the_narrow_way the_narrow_way is offline
Cooper's Law
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sarasota, FL
Posts: 4,894
Default

Check your signature file? Delete and then create it again?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2015, 01:27 PM
Hoek's Avatar
Hoek Hoek is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tampa, FL
Posts: 16,886
Default

Hmm.. Maybe you have PGP enabled?

Does it look like this?

http://www.atomichelix.com/images/bb...privatekey.png
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2015, 01:40 PM
Flycoon Flycoon is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,598
Default

Quote:
Originally Posted by Hoek View Post
Hmm.. Maybe you have PGP enabled?

Does it look like this?

http://www.atomichelix.com/images/bb...privatekey.png
No, this is an example of some of it. PGP is an add on that TBird does not automatically support. This garbled stuff will go on for pages in many different alpha numeric combinations and languages.

%PDF-1.3
%
1 0 obj
<</Metadata 8 0 R/Pages 2 0 R/Type/Catalog>>
endobj
2 0 obj
<</MediaBox[0.0 0.0 606.96 792.36]/Count 1/Type/Pages/Kids[4 0 R]>>
endobj
4 0 obj
<</Parent 2 0 R/Contents 6 0 R/PieceInfo<</PSL<</Private<</V(3.2.9)>>/LastModified(D:20150128155434-00'00')>>>>/MediaBox[0.0 0.0 606.96 792.36]/Resources<</XObject<</Im0 5 0 R>>/ProcSet[/PDF/ImageB]>>/Type/Page>>
endobj
5 0 obj
<</Subtype/Image/Length 138144/Filter/DCTDecode/Name/X/BitsPerComponent 8/ColorSpace/DeviceGray/Width 1686/Height 2201/Type/XObject>>stream
%&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijst uvwxyz G@1TΙ $~}̃[A]t_z
b}"ʰ#
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2015, 01:41 PM
Flycoon Flycoon is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,598
Default

Quote:
Originally Posted by the_narrow_way View Post
Check your signature file? Delete and then create it again?
Thanks, didn't work.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-28-2015, 01:50 PM
Hoek's Avatar
Hoek Hoek is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tampa, FL
Posts: 16,886
Default

Kinda looks like it's trying to embed it. Are you sending HTML mail? Switch it on or off depending what you have set and see if that does anything.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-29-2015, 08:23 AM
Flycoon Flycoon is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,598
Default

I'm stumped. Using the same version of thunderbird with the same options/settings on another machine with no such problem.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-29-2015, 08:25 AM
Hoek's Avatar
Hoek Hoek is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tampa, FL
Posts: 16,886
Default

Odd! Tried a reinstall?
Reply With Quote
  #9  
Old 02-02-2015, 10:32 AM
Flycoon Flycoon is offline
Steven Stamkos' One Timer
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5,598
Default

Success! A simple fix, somehow the View/Show attachments inline was checked yes. Never occurred to me to look at view dropdowns regarding compositions.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005-2008, BoltProspects.com. All Rights Reserved.